stappenplan moestuin aanleggen

Klaar om te starten met jouw moestuin?


Moestuinieren doe je samen!

Plan nu een Gratis adviesgeprek

30.000 + 

Moestuinders geïnspireerd

1.000 +

Tevreden klanten

2.000 +

Cursussen verkocht

Binne Visser Eco Moestuin
Binne Visser (26 jaar)

Direct goed van start...

Ga jij starten met een moestuin, voedselbos of buurtmoestuin? 

Moestuinieren geeft super veel voldoening! Het is niet alleen ontspanning, maar ook nog eens super gezond voor jezelf en iedereen die mag genieten van je groenten!

Een goede voorbereiding is enorm belangrijk voor succesvolle teelt en overvloedige oogst!

Ik help je graag op weg met jouw moestuinproject zodat jeveel tijd en geld kunt besparen!

Al meer dan 8 jaar ben ik bezig met het ecologisch tuinieren. Vanuit mijn vele jaren ervaring heb ik al duizenden mensen mogen inspireren en op weg mogen helpen naar een overvloedige oogst van gezonde groenten uit eigen tuin!

Graag kom ik je persoonlijk adviseren op jouw locatie!


Helder en met passie geeft Binne alle praktische informatie. Met vele nuttige details en allerlei bruikbare links.
Maureen den Hamer
Maureen den Hamer
Binne verteld er zo enthousiast over, dat je vingers zelf beginnen te jeuken en je er zo snel mogelijk mee aan de slag wilt gaan.
Review moestuincursus
Dianne Hoentjen

Waarmee kunnen we je helpen?

Ontwerp

Heb je een grote tuin of terrein ter beschikking? We helpen je graag met het maken van een goed ontwerp waarin alle noodzakelijke onderdelen een plek krijgen. Voorkom veel problemen en tijdverspilling in de toekomst!

Teeltplanning

Een overvloedige oogst is veelal het gevolg van een goed teeltplan. We leren je graag hoe je professioneel een goed teeltplan maakt. Zowel voor eigen gebruik als voor verkoop of andere doeleinden.

Bodemverbetering

Een gezonde groei en oogst staat of valt met een gezonde bodem. Elke bodem vraagt een eigen aanpak. We adviseren je graag hoe je het beste je bodem kunt gaan verbeteren. Maak je bodem in een paar jaar super vruchtbaar!

Biodiversiteit verbeteren

Werken zonder pesticiden vraagt om samen te werken met de natuur. Daarvoor is het belangrijk een ecologisch evenwicht te creëren in je tuin.. We adviseren je graag hoe je meer insecten en vogels een plek geeft zodat plagen natuurlijk beheerd worden.

Tools en technieken

Wil je op wat grotere schaal groenten telen voor de verkoop of de community? We adviseren je graag over de nieuwste tools en technieken op de markt om efficiënter te kunnen werken in de groenteteelt.

Bijentuin

Wil je graag meer bloemen aanplanten voor de bijen in je tuin? We adviseren je graag over het aanleggen van een bijentuin d.m.v. bloemenweides of een vasteplanten tuin. Specifiek beplantingsontwerp is mogelijk!

Binne Visser neemt je meteen mee in zijn enthousiasme over moestuinieren. In duidelijke stappen vertelt hij over het aanleggen, de grondverbetering, het teeltplan etc..
Ervaringen Eco Moestuin
Jeroen Otter
Binne Visser legt op een hele fijne manier uit hoe je het natuurlijk proces van een moestuin kan ondersteunen. Het resultaat was een overvloedige gift van moeder aarde! We smullen er dagelijks van!
positieve ervaring
Petra Martens

Persoonlijk advies voor jouw tuin!

Binne Visser Eco Moestuin

Gratis adviesgesprek

Ga jij aan de slag met een grote moestuin of start je een project in jouw buurt? Wil je jouw tuin of erf ecologisch aanleggen? 

Laat je direct goed adviseren!

Heb je hulp nodig bij je moestuinproject of loop je ergens tegenaan?

Plan nu direct je gratis adviesgesprek in!

  • We bellen je op jouw gewenste tijdstip (max 15 minuten)
  • Stel al je vragen tijdens het gratis telefoongesprek
  • Na het adviesgeprek zit je nog nergens aan vast
  • Voor advies op locatie geven we je eerst een prijsindicatie

Plan direct je gesprek in!